Author Topic: RolePlay Pravila  (Read 79 times)

IvanVU

• Administrator
  • Newbie
    • View Profile
RolePlay Pravila
« on: February 27, 2011, 12:07:21 am »
RolePlay [RP] - Simuljiranje stvarnoga zivota,sto bolje provodenje vasega lika kroz igru,naravno u Roleplay smislu.

MetaGaming [MG] - Mjesanje OOC i IC chata,OOC Chat je chat ne vezan za igru. OOC Chatovi su : /o /b ... IC Chat je chat koji je vezan iskljucivo za radnju vasega lika. IC Chatovi su : / , /sms , /call , /f ..

PowerGaming [PG] - Radnja nemoguca u stvarnome zivotu,npr skok sa visoke zgrade i prezivjeti bez ozljeda

BunnyHop [BH] - Skakanje u trku,radi dobivanja na brzini,Takoder skakanje sa BMX-om,naravno non rp.

SpawnKill [SK] - Ubijanje ljudi na spawnu,npr ubijete nekoga i znate gdje se spawna,te odete do njega i ubijete ga na spawnu,bez omogucavanja da on igra.

RevengeKill [RK] - Ubojstvo iz osvete,npr neko vas ubije i vi ga trazite po serveru da ga ubijete.

DeathMatch [DM] - Ubijanje ljudi bez ikakvog RP razloga,npr neko vas tuce na ulici i vi ga bez razloga upucate,realnije je da ga istucete nego da ga ubijete.

GunsFromAss'es [GFA] - Vadenje oruzja bez /me komande.npr vi ste grove hodate kod burga i vidite yakuzu uzmete oruzje [ak47] i ubijete ga. to nesmije tako.Morate /me Vadi AK47.

NinjaJack [NJ] - Non Rp Krada vozila.npr dodete do nekoga i ukradete vozilo.morate /me Krade Vozilo.

PlayerVsPlayer [PvP] - Non RP Radnja prema ostalim igracima oko vas.

PlayerVsEnviroment [PvE] - Non RP Radnja prema Okruzenju Oko Vas.

Komanda /Me - Ova komanda sluzi za iskazivanje radnji/emocija vasega lika.Npr /me se smije.

Komanda /Do - Ova komanda sluzi za zavrsetak iskazivanja radnje vasega lika.Npr. /me Se Smije./Do Nasmijao se. Tu je RP Kraj ove radnje.

Share on Bluesky Share on Facebook